Om de volledige audit trail te bekijken selecteert u 'Audits' in het linker menu:

Dit leidt u naar een volledige lijst met alle activiteiten die door alle gebruikers in uw organisatie zijn voltooid. U kunt het volgende zien:

1. Type - Een brede groepering van de tijd van gebeurtenissen, monitoring, zoeken, profiel of waarschuwing
  2. Event- Een meer specifieke uitsplitsing van welke gebeurtenis is gebeurd
  3. Description– een beschrijving van de gebeurtenis die plaatsvond
  4. Related profile– Het profiel dat aan de activiteit is gekoppeld
  5. User ID : de gebruiker die de taak heeft uitgevoerd
  6. Date

De audit trail kan worden gefilterd op trefwoorden, gebeurtenis of datum.

Als u de volledige Audit Trail wilt downloaden, kunt u dit doen door de knop 'Downloaden' in de linkerbenedenhoek te selecteren.