*Let op! De optie beslisboomconfiguratie is momenteel alleen beschikbaar voor Check & Decide gebruikers die vooraf ingestelde 'persoonlijke' modelsjablonen gebruiken. Weet u  niet welk sjabloon u gebruikt? Neem dan contact op met uw Accountmanager.

Klik op ‘Configuration’ in het linkermenu en kies voor ‘Tree ‘Configuration’.

A screenshot of a computer Description automatically generated

Selecteer de beslissingsboom die u wilt bewerken in het vervolgkeuzemenu en klik op 'View Configuration'. De gekozen beslissingsboom verschijnt en u hebt de mogelijkheid om het volgende te wijzigen:

1. Volledige zichtbaarheid van bestaande beslisbomen
  2. Controles binnen een beslisboom toevoegen of verwijderen
  3. Drempels en waarden wijzigen
  4. Beslisbomen publiceren of opnieuw offline plaatsen
  5. De naam van beslisbomen wijzigen
  6. De naam van invoerwaarden binnen een beslisboom wijzigen

A screenshot of a computer Description automatically generated

Uw nieuwe beslissingsboom opslaan

Wanneer je je wijzigingen hebt aangebracht, selecteer je 'Safe Configuration'.

U kunt de wijzigingen die u hebt aangebracht in het configuratielogboek van de beslissingsboom controleren om er zeker van te zijn dat ze correct zijn. Selecteer vervolgens 'Configuratie bijwerken' zodat de wijzigingen in de beslissingsboom worden toegepast op alle volgende beslissingen die worden uitgevoerd.