Wanneer u een Excel-bestand voor Protect maakt, moet u de specifieke indeling voor het uploaden van personen volgen.

Bedrijven en particulieren moeten afzonderlijk worden geüpload naar Protect. De individuele sjabloon is bijgevoegd en de zakelijke is hier te vinden Business Template

Individuele sjabloon

De volgende kolomkoppen zijn nodig in de individuele upload met twee verplichte velden. Hieronder vindt u een lijst met de benodigde kolomkoppen met een uitleg van de gegevens die nodig zijn binnen het veld. We hebben een volledige naam in het individuele bestand nodig om de upload uit te voeren, u kunt volledige naam of voornaam en achternaam gebruiken.

Voornaam* Voornaam, dit veld is verplicht.

Middelste naam - Tweede naam

Achternaam* - Achternaam, dit veld is verplicht.

Volledige naam- Voornaam en achternaam, dit veld is verplicht.

Generatie - Senior/Junior

DOB - Dob moet JJJJ-MM-DD zijn geformatteerd

Adres - 1e lijn van adres

Stad - Stad

Postcode - Postcode

Land - Land moet een landcode zijn, we hebben een lijst met de landcodes hieronder bijgevoegd.

Nationaliteit - Officiële nationaliteit van een klant.

Nationale ID - Klanten-ID, De meeste toezichthouders hebben deze informatie niet, dus het kan de resultaten niet verminderen.

Profielnaam* - Profielnaam is een verplicht veld binnen de upload. Er is geen limiet aan profielen.

Het bestand opslaan in het juiste formaat

De uploadbestanden moeten worden geüpload naar Protect in (. CSV) en moet worden verstrekt in UTF-8-codering, kunt u beide voltooien door de onderstaande stappen te volgen.

Klik op 'Opslaan als' in Excel

Selecteer 'Opslaan als type' als . .CSV

Selecteer 'Extra' naast 'Opslaan' en selecteer vervolgens 'Webopties'

Kies codering boven aan de pop-up.

Selecteer Unicode (UTF-8) in de vervolgkeuzelijst met het label 'Dit document opslaan als' en klik op OK.

U kunt nu uw bestand opslaan en het bestand uploaden naar het Protect-product.

Geüploade resultaten

Uw bestand begint nu met screenen op de achtergrond, zodra het bestand is voltooid, wordt een van de drie statussen weergegeven.

Voltooid - Uw bestand is met succes geüpload en de relevante profielen zijn gemaakt.

Gedeeltelijk voltooid - Uw bestand heeft alle juiste records geüpload, maar er is een probleem met records in het bestand. U kunt het foutbestand downloaden waarmee u de problemen kunt verhelpen en een nieuw bestand met de gecorrigeerde records kunt uploaden.

Mislukt - Er is een probleem met records in uw bestand. U kunt het foutbestand downloaden waarmee u de problemen kunt verhelpen en een nieuw bestand met de gecorrigeerde records kunt uploaden.