Misschien wilt u enkele van uw meer prominente klanten, leveranciers of concurrenten nauwlettend in de gaten houden. Misschien wilt u zelfs uw eigen rapport controleren om er zeker van te zijn dat het altijd up-to-date is en resultaten laat zien die een afspiegeling zijn van uw bedrijf.

Met Creditsafe Monitoring kunt u bedrijven volgen voor het geval er iets verandert in hun rapport. Zodra u een bedrijf volgt, ontvangt u e-mailupdates als er iets verandert in het rapport van dat bedrijf.

Hoe een bedrijf monitoren:

1. Klik bij het bekijken van een bedrijfsrapport op de knop 'Monitor' in de rechterbenedenhoek van de rapportkop.

2. Er verschijnt een venster met opties, waaronder aan welke portefeuille u het bedrijf wilt toevoegen en of u aanvullende opmerkingen of details wilt toevoegen. Selecteer de gewenste portefeuille in de linkerkolom.

3. Voor nieuwe gebruikers wordt elk kredietrapport van een bedrijf dat u bekijkt automatisch toegevoegd aan uw standaardportfolio in Monitoring als standaardinstelling. U kunt Automatic Monitoring uitschakelen door op de schakelaar Automatic Monitoring in het pop-upvenster (hierboven) te klikken.

Automatische monitoring kan ook worden in- of uitgeschakeld via de schakelaar in de Global Monitoring-applicatie zelf.

4. Eenmaal toegevoegd, wordt de knop groen en verandert de tekst in 'Bewaakt'.