In dit artikel leest u:

Selecteer Check & Decide in het navigatiemenu aan de linkerkant en selecteer vervolgens de sub-tab "Run Decision" om naar de Check & Decide zoekpagina te gaan.

Meer zoektopties

Op de Check & Decide bedrijfszoekpagina moeten gebruikers de standaard Check & Decide zoekbalk zien. Om de zoekopdracht te verfijnen klikt u op "Meer zoekopties" om geavanceerd te zoeken.

Typ in de Check & Decide Search de naam van het bedrijf waarnaar je op zoek bent en selecteer 'Zoeken'.

Heeft u meer zoekcriteria toegevoegd en het scherm vervolgens opnieuw geminimaliseerd door op 'Minder zoekopties' te klikken dan blijven deze criteria actief totdat:

- de pagina wordt vernieuwd

- een zoekopdracht is voltooid

- de gebruiker ze heeft verwijderd door 'Reset' te selecteren.

Een bedrijf zoeken via Check & Decide

Klikt u op het bedrijf dat u zocht dan krijgt u een overzichtspagina van het bedrijf te zien.

Een bedrijf zoeken via de startpagina

U kan ook een bedrijf zoeken via de startpagina. Selecteer vervolgens het bedrijf naar keuze. Dit leidt u naar een bedrijfsrapport. Vanuit dit rapport klikt u op de blauwe knop 'Run Decision'. U navigeert vervolgens naar de Check & Decide detail pagina.