Scroll naar beneden naar de sectie Beslissing Details. Je ziet een veld met de naam Beslisboom. Een beslisboom is een geautomatiseerde reeks gegevenscontroles die worden uitgevoerd om een beslissing te genereren. Beslisbomen kunnen worden ontworpen met behulp van onze beslissingssjablonen of ze kunnen op maat worden ontworpen en ontwikkeld. U kunt zoveel beslissingsbomen maken als nodig is voor uw bedrijf. U kunt gebruikers toegang verlenen tot een of meer beslissingsbomen. Het dropdownmenu aan de rechterkant toont een lijst met alle beschikbare beslissingsbomen waartoe u toegang hebt.

Wanneer u naar Run a Decision gaat, ziet u een promptbericht met de tekst "Please select a Decision Tree" (Selecteer een beslisboom) waarin u wordt gevraagd een beslisboom te selecteren.

De invoervelden voor de beslisdetails zijn in eerste instantie verborgen, omdat ze pas relevant zijn als er een beslissingsboom is geselecteerd.

BELANGRIJK: Zowel aangepaste beslisbomen als templates waartoe u toegang hebt, verschijnen in dit

vervolgkeuzemenu.

Wanneer de invoerwaarden zijn ingevoerd verschijnt er rechtsonder een knop met Beslissing Aanvragen. Als u hier op klikt wordt de beslissing uitgevoerd en worden de resultaten van de beslissing weergegeven.

Voer de relevante informatie in en klik op 'Beslissing aanvragen'.