Om altijd en overal toegang te hebben tot Accelerator, kan u deze toevoegen aan het startscherm van uw mobiele telefoon.

iPhoneAndroid

1. Ga via uw iPhone naar de website (in Safari): https://app.creditsafe.com/

2. Log in met uw e-mailadres en uw gekozen wachtwoord

3. Tik op het deel-icon in de navigatiebalk (vierkant met pijl omhoog

4. Veeg in de onderste rij van het deel-menu naar onder en selecteer ‘Zet in beginscherm

5. Geef het icoontje een naam op uw beginscherm en druk rechtsboven op ‘Voeg toem’

1. Ga via uw Smartphone naar de website (in Chrome):  https://app.creditsafe.com/

2. Tik op de menuknop rechtsboven

3. Tik op ‘Toevoegen aan startscherm’

4. Geef een gepaste naam aan het icoontje op uw beginscherm

5. Tik op ‘Toevoegen’